Contacteer Ons

Taxi in Sint-Genesius-Rode

De standingvolle taxi in Sint-Genesius-Rode (Brussel), een taxirit naar de luchthaven of kleine verplaatsingen in de stad

Een taxi naar of van de luchthaven (Brussel, Schiphol, Parijs-Charles de Gaulle, …)

Taxi RhodeTaxi-rode Taxi Rhode biedt je forfaitaire taxitarieven aan in Brussel voor het vervoer naar luchthavens (Zaventem, Charleroi, Schiphol, Roissy/Charles de Gaulle, …) en naar stations in heel België en in het buitenland zoals het Zuidstation, het Noordstation, het station van Ottignies, la Gare du Nord à Paris ... Uiteraard staat Taxi Rhode ook in voor de terugreis naar jouw woonplaats.

De langeafstandstaxi

Regelmatig doen onze klanten een beroep op ons om hen met onze taxi’s over lange afstanden te vervoeren, zoals van Brussel naar Parijs. Wil je dat liever in je eigen wagen? Dat kan, onze chauffeurs staan altijd klaar om jou naar je bestemming te brengen.

De taxi voor kleine verplaatsingen in Sint-Genesius-Rode of elders

Taxi RhodeTaxi-rode Je ondervindt moeilijkheden om naar je geneesheer te gaan, je kunt je boodschappen niet doen of niet naar het Erasmusziekenhuis gaan, je hebt veel bagage mee voor een lange reis, je hebt jouw paspoort thuis vergeten … 1 adres: Taxi Rhode helpt je in de kortste tijd uit de nood aan goedkope tarieven.

De taxi voor kleine verplaatsingen in Sint-Genesius-Rode of elders

Je wenst op het laatste moment een ruiker bloemen te kopen, je hebt geen tijd om je boodschappen te doen, je wil je visum vernieuwen, onze taxichauffeurs doen het voor jou…. Je kunt het zo gek niet bedenken of jouw taxipartner brengt het voor elkaar op een heel professionele manier.

Een taxi voor bedrijven: vraag de maandelijkse betaling van jouw taxiritten!

Taxi Rhode staat ook ter beschikking van bedrijven. Vraag de maandelijkse financiële afhandeling van je verplaatsingen in onze wagens. Wij aanvaarden ook betalingen met kredietkaart.